Vers Hoeksch ijs uit Zuid-Holland

Bezoek onze koeien Bekijk onze producten

Home » Hoeksch ijs

Wilt u graag vers ijs bestellen in Zuid-Holland? Dan zit u bij Melkveebedrijf Commijs uit Maasdam helemaal goed! Wij willen mensen zoals burgers, boeren en buitenlui, kennis laten maken met een (h)eerlijk en uniek product, dat dicht bij de consument staat. Boeren maken (h)eerlijke producten met ingrediënten die dichtbij en zichtbaar te vinden zijn op het bedrijf. Met deze producten willen wij het boerenleven weer terugbrengen bij de consument, waardoor er meer waardering voor het landschap en boeren zal zijn. Het product is het waard om herkent en gekend te worden.

image (3)

Ons vers ijs uit Zuid-Holland is er in diverse smaken

De zuivel die u bij ons kunt kopen, is op ambachtelijke wijze gemaakt. Hierbij is de melk van onze koeien het hoofdingrediënt. Het verse Hoeksche ijs van onze ijsboerderij in Zuid-Holland is verkrijgbaar in onder andere de volgende smaken:

Vanille

Aardbei (sorbet)

Yoghurt amarena

Karamel Zeezout

Slagroom

Chocolade

Citroen (sorbet)

Boeren jongens

Mango (sorbet)

Cookie dough

Banaan

Snicker

Stracciatella 

Hoeksche ijs is er in meer dan 30 verschillende smaken!

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Heeft u interesse in het vers ijs dat we in Maasdam (Zuid-Holland) produceren? Sluit u zich graag aan bij onze tevreden afnemers? Neem dan zeker contact met ons op. U bereikt ons via het telefoonnummer 06 28248040 of het e-mailadres info@hoekschezuivel.nl. Ook bij vragen of interesse in onze activiteiten kunt u via deze kanalen contact met ons opnemen.

Neem contact op