Vers Hoeksch ijs uit Zuid-Holland

Bezoek onze koeien Bekijk onze producten

Home » Vers ijs Zuid-Holland

Wil je graag vers ijs bestellen in Zuid-Holland? Dan zit je bij Melkveebedrijf Commijs uit Maasdam helemaal goed! Wij willen mensen zoals burgers, boeren en buitenlui, kennis laten maken met een (h)eerlijk en uniek product, dat dicht bij de consument staat. Boeren maken (h)eerlijke producten met ingrediënten die dichtbij en zichtbaar te vinden zijn op het bedrijf. Met deze producten willen wij het boerenleven weer terugbrengen bij de consument, waardoor er meer waardering voor het landschap en boeren zal zijn. Het product is het waard om herkend en gekend te worden. Ontdek het zelf door ons heerlijke, ambachtelijk bereide boerderij-ijs te proeven.

Ons vers ijs uit Zuid-Holland is er in diverse smaken

Klik op het product voor de ingrediënten en de voedingswaarde

De zuivel die je bij ons kunt kopen, is op ambachtelijke wijze gemaakt. Hierbij is de melk van onze koeien het hoofdingrediënt. Het verse boerderij-ijs van onze ijsboerderij in Zuid-Holland is verkrijgbaar in onder andere de volgende smaken:

Vanille

Aardbei (sorbet)

Yoghurt amarena

Karamel Zeezout

Slagroom

Boeren Jongens

Witte Chocolade

Yoghurt

Strawberry Cheese Cake

Double Choc Brownie

Chocolade

Citroen (sorbet)

Mango (sorbet)

Bloedsinaasappel (sorbet)

Crunchy Hazelnoot

Yoghurt Mango

Speculaas

Karamel Zeezout

Smarties

Seizoens ijs

Cookie dough

Banaan

Snicker

Stracciatella 

Witte Chocolade Framboos

Appeltaart

Lemon Pie

Kitkat

Brownie

Limited Editions

Hoeksche ijs is er in meer dan 30 verschillende smaken!

Wil je meer weten over ons boerderij-ijs? Neem dan contact met ons op!

Heb je interesse in het vers ijs dat we in Maasdam (Zuid-Holland) produceren? Sluit je je graag aan bij de tevreden afnemers van ons boerderij-ijs en onze andere zuivelproducten? Neem dan zeker contact met ons op. Je bereikt ons via het telefoonnummer 078 762 0710 of het e-mailadres info@hoekschezuivel.nl. Ook bij vragen of interesse in onze activiteiten kun je via deze kanalen contact met ons opnemen.

Neem contact op