Kinderfeestje Zuid-Holland

Bezoek onze koeien Bekijk onze producten

Altijd open voor bezoekers

(H)eerlijke producten

Dierwelzijn staat centraal

Vier je kinderfeestje in Zuid-Holland op een bijzondere locatie. De kinderen beleven een unieke ervaring en kunnen lekker uitwaaien in de buitenlucht tussen de koeien en kalfjes! Een kinderfeestje voor basisschoolkinderen op een melkveebedrijf in de provincie Zuid-Holland. Het programma zal te allen tijde aangepast worden aan de leeftijd van de kinderen. We gaan het echte leven van een boer ontdekken.

Bijzonder en educatief kinderfeestje bij de boer in Zuid-Holland

Een feestelijk en educatief kinderfeestje bij Melkveebedrijf Commijs in Zuid-Holland. De kinderen maken kennis met de koeien en kalfjes en leren van alles over melk. Het is natuurlijk erg spannend om te zien hoe de melkrobot de koeien melkt! Daarnaast gaan we door middel van speelse activiteiten het echte boerenleven ontdekken. Onze kalfjes staan altijd te popelen om geknuffeld en gevoerd te worden. De jarige staat deze dag geheel in het middelpunt en de boerderij is helemaal alleen voor het kinderfeestje! We proberen zoveel mogelijk naar buiten, de natuur in te gaan en in de winter trekken we daarom lekker een extra warme trui aan. Is het slecht weer? Dan hebben wij genoeg ruimte voor speelse activiteiten in de stal.

Kom het leven van een boer ontdekken, zien en bewonderen

Voor een kinderfeestje kun je het hele jaar door bij ons terecht. Voor eigen wensen en extra activiteiten is er altijd ruimte in het programma. Vergeet niet dat een bezoek aan het Melkveebedrijf geheel op eigen risico is. Daarnaast zijn er een aantal feestregels aan verbonden. Op zoek naar een uniek uitje voor het kinderdagverblijf of (bijzonder) onderwijs? Deze groepen zijn ook van harte welkom op Melkveebedrijf Commijs in Maasdam, gelegen in Zuid-Holland. Voor meer informatie en het bespreken van mogelijkheden, neem contact op via 078-6765241 en wij helpen je graag verder. Een andere activiteit beleven op de boerderij? Wij bieden ook rondleidingen voor jong en oud, inclusief een boerenlunch!

 

Vraag naar onze producten

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meer weten?

Voor vragen of interesse in onze producten of activiteiten kunt u altijd bellen of mailen!

Neem contact op