Rechtstreeks kopen bij de boer

Bezoek onze koeien Bekijk onze producten

Altijd open voor bezoekers

(H)eerlijke producten

Dierwelzijn staat centraal

Home » Kopen bij de boer

Wat is er nu lekkerder dan verse producten kopen bij de boer? Je producten kopen bij de boerderijwinkel van de familie Commijs in Maasdam, Zuid-Holland! Wij zijn een echt familiebedrijf dat met hart en ziel de lekkerste ambachtelijke producten maakt, van boter tot yoghurt en van karnemelk tot vers ijs. Waar heb jij vandaag zin in?

Ultiem verse en ambachtelijke producten kopen bij de boer

Steeds meer mensen zien de waarde in van versheid en duurzaamheid en besluiten hun producten dan ook te kopen bij de lokale boer. Ook bij Melkveebedrijf Commijs hebben we al vele liefhebbers van verse boerenproducten mogen ontvangen op onze boerderij en in onze boerderijwinkel. Hoe onze producten die heerlijke, volle smaak krijgen? Onze koeien lopen overdag heel wat uren rond in de wei. Bovendien staan dierenwelzijn en duurzaamheid centraal bij ons en dat merk je. Welke streekproducten wil jij proberen? Wij vertellen je graag met passie meer over ons aanbod!

Breng snel een bezoekje aan onze boerderijwinkel

Vandaag is een mooie dag om op pad te gaan en een bezoekje te brengen aan onze boerderijwinkel in Maasdam, Zuid-Holland. Kom langs en ontdek welke verse producten je allemaal kunt kopen bij de boer! Wist je dat er nog veel meer te doen is op onze boerderij? Huur bijvoorbeeld eens een vergaderruimte bij ons en ontmoet je collega’s of klanten in een inspirerende, natuurrijke omgeving. Bij vragen neem je contact met ons op via 078 762 0710.

Vraag naar onze producten

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meer weten?

Voor vragen of interesse in onze producten of activiteiten kunt u altijd bellen of mailen!

Neem contact op

Melkveebedrijf Commijs