Ondernemen op en rond de boerderij…

Bezoek onze koeien Bekijk onze producten

 

Geopend van:

Woensdag t/m vrijdag van 11.00 tot 20.00 uur

Zaterdag 10.00-17.00 

Zondag 12.00 – 20.00

 Ondernemen op en rond de boerderij

Bij ons op de boerderij is er bijna elke dag wel wat te beleven en hoeven we geen dag ons te vervelen. Om onze passie voor dit vak met jullie te delen zijn het jaar rond verschillende activiteiten rondom de boerderij. Dit zijn geplande evenementen  voor jong en oud maar ook bijvoorbeeld de vrije toegang tot onze stal gedurende het jaar. Hieronder vind je een overzicht  met wat er zoal te doen is. Mocht je een speciaal verzoek hebben, schroom dan niet om te bellen! 

Boerderijwinkel en Terras

Sinds juni 2018 maken wij verse zuivel en ijs. Dit verkopen we voornamelijk gewoon bij ons op de boerderij. Naast dat wij onze eigen gemaakte producten verkopen, zijn er ook verschillende streekproducten verkrijgbaar zoals jam, honing en bakmixen.

Daarnaast hebben we een heerlijk terras met uitzicht in de polder waar je kan genieten van een kopje koffie of ambachtelijk ijs. Voor de kinderen zijn er ook enkele speeltoestellen waar ze zich kunnen vermaken.

Tot slot staan tijdens onze openingstijden de staldeuren voor jullie open en ben je vrij om te kijken hoe een koe bij ons woont.

 

 

Bekijk onze openingstijden

IMG_5236
DSC_2464 MylievePhotography

Kinderfeestjes en Rondleidingen

Wil jij voor heel even een echte boer of boerin worden? Vier dan je kinderfeestje op de boerderij! Ontdek alle verborgen ins en outs van de koeien en knuffel met de kalfjes.  

Voor jong en oud kunnen er ook rondleidingen worden gegeven waarbij je op een interactieve manier de boerderij verkent

 

Meer Informatie

 

Fiets- en wandelroutes

Wij, al zeggen we het zelf, wonen op één van de mooiste plekjes van de Hoeksche Waard. Toch zijn er ook nog verschillende plekken die we jullie niet willen onthouden. Er zijn verschillende fiets- en wandelroutes langs onze boerderij en door de Hoeksche Waard. Hierbij kunt u ons tussendoor als rustpunt pakken onder het genot van bijvoorbeeld een ijsje op het terras en plaspauze. Ook kunt u bij ons starten en eindigen met een route. Hieronder enkele persoonlijke favorietjes..

 

Meer informatie

hoekschezuivel1
hoekschezuivel2

Vergaderen op de boerderij 

Sinds april 2022 kunt u vergaderen in een unieke omgeving bij ons op de boerderij! Heb je dit altijd al willen doen met je team, of zoek je een rustig plekje met je bedrijf? Dat kan!

Meer Informatie

 

Bekijk wat wij nog meer doen

Over ons

Hoeksche Zuivel

Hoeksch IJs

 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in de verse en ambachtelijke zuivelproducten die wij als leverancier aanbieden in de Hoeksche Waard, Rotterdam en omgeving? Of heeft u vragen over onze producten? Neem in beide gevallen eenvoudig contact met ons op, want als zuivelleverancier én boer in Zuid-Holland staan we u graag te woord.

Neem contact op

Melkveebedrijf Commijs