Altijd open voor bezoekers

(H)eerlijke producten

Dierwelzijn staat centraal

Home » Vergaderen boerderij

Vergaderen op een boerderij in Maasdam? Brainstormen tussen de koeien? Er is niets unieker dan vergaderen bij de boer met uitzicht over de koeien in een landelijke omgeving! Wanneer je de oprit oprijdt bij Melkveebedrijf Commijs merk je het al: de frisse lucht, een groene omgeving en een prachtig uitzicht. Je bent weg uit de drukte en de stadse hectiek. Je bent op de boerderij! Wij bieden een mooie sfeervolle ruimte die van alle gemakken voorzien is.

De voordelen van vergaderen op een boerderij in Maasdam

Vergaderen op een boerderij is een unieke ervaring. Het is een bijzondere locatie waar plaats is voor ongeveer 30 tot 40 personen. Je kunt er niet alleen vergaderen maar de inspirerende omgeving is ook geschikt voor workshops, studiedagen, trainingen of bijeenkomsten voor groepen. Wij beschikken over een beamer of flipboard. Met een prachtige ligging op het platteland, zal je hier rust en ruimte ervaren. Wellicht heb je hier nooit aan gedacht, maar dit brengt ook veel inspiratie mee voor een brainstormsessie.

Een nieuwe omgeving doet wonderen

Met je voeten in de klei en frisse lucht in je longen krijg je nieuwe energie. Vergaderen bij de boer door tussendoor je ‘gezond verstand’ ophalen is mogelijk! Neem tijdens de break een kijkje achter de staldeuren van ons melkveebedrijf. Het buitenleven ontspant, inspireert en geeft je weer voldoende energie om te focussen. Een nieuwe omgeving doet vaak wonderen! Samen met je team vergaderen op een unieke locatie met mooi uitzicht? Bekijk onze sfeerimpressie en informeer naar de mogelijkheden via 078-6765241. De koffie staat klaar!

Vraag naar onze producten

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meer weten?

Voor vragen of interesse in onze producten of activiteiten kunt u altijd bellen of mailen!

Neem contact op