Vergaderen op de boerderij

Bezoek onze koeien Bekijk onze producten

Altijd open voor bezoekers

(H)eerlijke producten

Dierwelzijn staat centraal

Home » Vergaderen boerderij

Wil je eens vergaderen op een boerderij? Brainstormen tussen de koeien? Presentaties geven in de natuur? Er is niets unieker dan een vergadering bij de boer, met uitzicht over de koeien in een landelijke omgeving! Wanneer je de oprit oprijdt bij Melkveebedrijf Commijs in Maasdam, merk je het al: de frisse lucht, de groene omgeving en het prachtige uitzicht. Weg uit de drukte en de stadse hectiek. Je bent op de boerderij! Wij bieden een mooie, sfeervolle boerderij die van alle gemakken voorzien is, zodat je zorgeloos kunt vergaderen met je collega’s of klanten.

De voordelen van vergaderen op onze boerderij in Maasdam

Vergaderen op de boerderij van Melkveebedrijf Commijs is een unieke ervaring. Het is een bijzondere locatie waar plaats is voor ongeveer 30 tot 40 personen. Je kunt er niet alleen vergaderen, maar ook workshops, studiedagen of trainingen voor groepen geven. Wij beschikken over een beamer, flipboard en goede wifi. Met een prachtige ligging op het platteland in Zuid-Holland zul je hier rust en ruimte ervaren. Dit brengt ook veel inspiratie mee voor een brainstormsessie.

Ontdek hoe een nieuwe omgeving wonderen doet

Met je voeten in de klei en frisse lucht in je longen krijg je nieuwe energie! Neem tijdens de break ook eens een kijkje achter de staldeuren van ons melkveebedrijf. Het buitenleven ontspant, inspireert en geeft je weer voldoende energie om te focussen. Een nieuwe omgeving doet wonderen! Wil je samen met je team vergaderen op een unieke locatie met mooi uitzicht? Bekijk onze sfeerimpressie en informeer naar de mogelijkheden via 078 762 0710.
De koffie staat klaar!

Vraag naar onze producten

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meer weten?

Voor vragen of interesse in onze producten of activiteiten kunt u altijd bellen of mailen!

Neem contact op

Melkveebedrijf Commijs