Home » Vergaderen

Vergaderen op de boerderij, een unieke locatie met een mooi uitzicht. 

Wil je eens vergaderen op een boerderij? Brainstormen tussen de koeien? Presentaties geven in de natuur? Er is niets unieker dan een vergadering bij de boer, met uitzicht over de koeien in een landelijke omgeving! Wanneer je de oprit oprijdt bij Melkveebedrijf Commijs in Maasdam, merk je het al: de frisse lucht, de groene omgeving en het prachtige uitzicht. Weg uit de drukte en de stadse hectiek. Je bent op de boerderij! Wij bieden een mooie, sfeervolle boerderij die van alle gemakken voorzien is, zodat je zorgeloos kunt vergaderen met je collega’s of klanten.

De voordelen van vergaderen op onze boerderij in Maasdam

Vergaderen op de boerderij van Melkveebedrijf Commijs is een unieke ervaring. Het is een bijzondere locatie waar plaats is voor ongeveer 30  personen. Je kunt er niet alleen vergaderen, maar ook workshops, studiedagen of trainingen voor groepen geven. Wij beschikken over een beamer, flipboard en goede wifi. Met een prachtige ligging op het platteland in Zuid-Holland zul je hier rust en ruimte ervaren. Dit brengt ook veel inspiratie mee voor een brainstormsessie.

Ontdek hoe een nieuwe omgeving wonderen doet

Met je voeten in de klei en frisse lucht in je longen krijg je nieuwe energie! Neem tijdens de break ook eens een kijkje achter de staldeuren van ons melkveebedrijf. Het buitenleven ontspant, inspireert en geeft je weer voldoende energie om te focussen. Een nieuwe omgeving doet wonderen! Wil je samen met je team vergaderen op een unieke locatie met mooi uitzicht? Bekijk onze sfeerimpressie en informeer naar de mogelijkheden via 078 762 0710.
De koffie staat klaar!

525… 

Huur ruimte per dagdeel (ma. t/m do.): 

Huur ruimte per dagdeel (vr. t/m zo.): 

 

€125,00 

€150,00

Koffie/thee en boeren(appel)cake:

€5,00 p.p.

Lunch:  *

€14,95 p.p.

Diner:  **

Op aanvraag

Beamer/ flipbord huren per dagdeel:

€15,00

 

Er is wifi beschikbaar. 

Prijzen zijn exclusief BTW van 21% met uitzondering van consumptie van 9% BTW

Bij het niet netjes achterlaten van de ruimte nagebruik zijn wij genoodzaakt achteraf schoonmaak kosten in rekening te brengen.

het reserveren van een datum voor het gebruik van de ruimte vragen wij om een aanbetaling van 50%. Mocht de verhuur onverwachts niet doorgaan vragen we je dit z.s.m. doch 72 uur van te voren door te geven. In dit geval ontvang je je aanbetaling terug. Wordt dit tussen de 72 en 24 uur voor dato doorgegeven wordt de aanbetaling niet geretourneerd. Mocht het voorkomen dat de afspraak binnen 24 uur voor dato wordt geanuleerd zullen wij het resterende bedrag tot en met 100% van het geoffreerde bedrag in rekening brengen.

 

Melkveebedrijf Commijs – hoekschezuivel.nl
image (5)

Lunch

* De lunch bestaat uit:

  • Witte en bruine bolletjes
  • Krentenbollen en eierkoeken
  • Fruit
  • Zoet en hartig beleg uit de streek
  • Verse melk, karnemelk, sap en koffie/thee
  • Groente- of tomatensoep (+€3.95 p.p.)

** Het diner kan bestaan uit een buffet, barbecue, enz. omdat dit sterk verschilt in prijs per aantal personen doen wij dit op aanvraag/offerte. U kunt deze opvragen bij contact. 

Meer weten?

Voor vragen of interesse in onze producten of activiteiten kunt u altijd bellen of mailen!

Neem contact op

Melkveebedrijf Commijs