Vergaderruimte in Zuid-Holland

Bezoek onze koeien Bekijk onze producten

Altijd open voor bezoekers

(H)eerlijke producten

Dierwelzijn staat centraal

Home » Vergaderruimte Zuid-Holland

Wil je vergaderen in een vergaderruimte op een unieke vergaderlocatie in Zuid-Holland? Dat is mogelijk bij Melkveebedrijf Commijs. Wij bieden een sfeervolle vergaderlocatie op onze boerderij in Maasdam, gelegen in de provincie Zuid-Holland. Vergaderen op een boerderij is een bijzondere en leuke ervaring. Je vergadert in een landelijke omgeving, met uitzicht op de koeien! De ruimte is van alle gemakken voorzien en we beschikken over alle faciliteiten, zoals een beamer, flipboard en wifi. Wij verwelkomen jou en je collega’s of zakenpartners graag.

Een bijzondere locatie voor een vergaderruimte vind je bij ons in Zuid-Holland

In de vergaderruimte van ons bedrijf in Zuid-Holland kunnen 30 tot 40 personen vergaderen. Het is niet alleen een fijne vergaderlocatie voor vergaderingen, maar ook een heel geschikte ruimte voor studiedagen, trainingen, workshops of bijeenkomsten voor groepen. Met een prachtige ligging op het platteland ervaar je hier volledige rust en ruimte. Dat maakt onze vergaderlocatie in Zuid-Holland zeer inspirerend.

De ultieme locatie voor out of the box-denken

Op de boerderij zijn veel vergaderbreaks mogelijk. Om tussendoor even ‘gezond boerenverstand’ op te doen, is het bijvoorbeeld mogelijk om de vergadering te combineren met een van onze activiteiten. Willen jij en je vergaderpartners een kijkje nemen achter de staldeuren van het bedrijf? Zien en beleven hoe een melkrobot de koeien melkt? Of ontdekken hoe de dieren worden verzorgd? Wij bieden op onze boerderij in Zuid-Holland verschillende arrangementen aan om lekker even de benen te strekken, zodat je daarna weer vol energie kunt vergaderen in onze vergaderruimte.

Boek onze inspirerende vergaderlocatie in Zuid-Holland

Onze vergaderlocatie ligt in het plaatsje Maasdam, gelegen in de provincie Zuid-Holland. Ervaar de gastvrijheid van het platteland op slechts veertien kilometer ten zuiden van Rotterdam. Wil je in alle rust vergaderen in een vergaderruimte bij Melkveebedrijf Commijs in Zuid-Holland? Neem dan contact met ons op via 078 762 0710 om de mogelijkheden te bespreken. De koffie staat te allen tijde voor je klaar!

Vraag naar onze producten

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meer weten?

Voor vragen of interesse in onze producten of activiteiten kunt u altijd bellen of mailen!

Neem contact op

Melkveebedrijf Commijs