Vergaderruimte Zuid-Holland

Bezoek onze koeien Bekijk onze producten

Altijd open voor bezoekers

(H)eerlijke producten

Dierwelzijn staat centraal

Home » Vergaderruimte Zuid-Holland

Vergaderen in een unieke vergaderruimte op een vergaderlocatie in Zuid-Holland tussen de koeien? Dat is mogelijk bij Melkveebedrijf Commijs! Vergaderen op een boerderij is een bijzondere en leuke ervaring. Uitzicht op de koeien in een landelijke omgeving! Wij bieden een sfeervolle vergaderlocatie in Maasdam, gelegen in de provincie Zuid-Holland. De vergaderruimte is van alle gemakken voorzien en we beschikken over alle faciliteiten, zoals een beamer of flipboard. Er is wifi beschikbaar!

Een bijzondere locatie voor een vergaderruimte vind je in Zuid-Holland

In de vergaderruimte bij Melkveebedrijf Commijs in Zuid-Holland is plaats voor 30 tot 40 personen. Het is niet alleen een inspirerende vergaderlocatie voor vergaderingen maar de ruimte is ook geschikt voor studiedagen, trainingen, workshops of bijeenkomsten voor groepen. Met een prachtige ligging op het platteland, ervaar je hier rust en ruimte. Wellicht denk je hier niet over na, maar dit brengt ook veel inspiratie.

De ultieme locatie voor ‘out of the box’ te denken

Wanneer je kiest voor een vergaderruimte op een boerderij, ben je verzekerd van rust en ruimte. Op de boerderij zijn er veel vergaderbreaks mogelijk. Om tussendoor even ‘gezond boeren verstand’ op te halen is het mogelijk de vergadering te combineren met een van onze activiteiten. Een kijkje nemen achter de staldeuren van het bedrijf? Zien en beleven hoe een melkrobot de koeien melkt? Of toch liever kijken hoe de dieren worden verzorgd? Wij bieden verschillende arrangementen aan om lekker even de benen te strekken, zodat je daarna weer vol energie kan focussen op de vergadering. Het buitenleven ontspant en inspireert.

Wie, wat, waar?

Onze vergaderlocatie om te vergaderen ligt in het plaatsje Maasdam, gelegen in de provincie Zuid-Holland. Ervaar de gastvrijheid van het platteland op slechts 14 kilometer ten zuiden van Rotterdam. In alle rust vergaderen in een vergaderruimte bij Melkveebedrijf Commijs in Zuid-Holland? Neem dan contact op via 078-6765241 om de mogelijkheden te bespreken. De koffie staat ten alle tijden voor klaar!

Vraag naar onze producten

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meer weten?

Voor vragen of interesse in onze producten of activiteiten kunt u altijd bellen of mailen!

Neem contact op