Vers ijs bestellen in de omgeving van Rotterdam

Bezoek onze koeien Bekijk onze producten

Altijd open voor bezoekers

(H)eerlijke producten

Dierwelzijn staat centraal

Home ยป Vers ijs bestellen Rotterdam

Wil je vers en ambachtelijk ijs bestellen in de regio Rotterdam? Dan zit je bij Melkveebedrijf Commijs in Maasdam helemaal goed. Wij zijn een ambachtelijke leverancier van verschillende smaken ijs aan diverse supermarkten in Rotterdam en de rest van Zuid-Holland. Consumenten krijgen steeds meer waardering voor lokale producten, waardoor onze zuivel een mooie toevoeging is aan jouw assortiment. Verras jij jouw klanten in de regio Rotterdam binnenkort ook met heerlijk, ambachtelijk ijs van onze boerderij?

Vers en ambachtelijk ijs bestellen voor je winkel in Rotterdam of omgeving

Run je een winkel in de regio Rotterdam en wil je graag vers, lokaal en ambachtelijk ijs bestellen om je assortiment mee aan te vullen? Dan is onze zuivelboerderij in Maasdam, vlak bij Rotterdam, jouw ideale ambachtelijke leverancier. Bij ons kies je namelijk uit diverse smaken heerlijke ijs. Uiteraard is al het ijs vers en vol liefde geproduceerd. Dat proeven en waarderen je klanten zeker!

Ook andere zuivel is bij ons verkrijgbaar

Naast ambachtelijk ijs, kun je bij ons ook andere verse zuivel bestellen voor je zaak in of nabij Rotterdam. Denk bijvoorbeeld aan melk, yoghurt en vla. Daarmee laat je jouw klanten van een uitgebreid aanbod aan diverse soorten lokale zuivel genieten. Zo bieden we als ambachtelijke leverancier uit de regio Rotterdam voor iedereen iets lekkers aan.

Geef eenvoudig je bestelling door of vraag om meer informatie

Het ambachtelijk ijs en andere verse zuivel van onze boerderij nabij Rotterdam kun je eenvoudig online of telefonisch bestellen. Bel hiervoor naar 078 762 0710. Ook vragen over ons assortiment beantwoorden we graag telefonisch. Als ambachtelijke leverancier vertellen we je graag meer over onze producten, werkwijze en de liefde voor onze koeien en het boerenvakmanschap op onze boerderij in de buurt van Rotterdam en Zevenbergen.

Vraag naar onze producten

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meer weten?

Voor vragen of interesse in onze producten of activiteiten kunt u altijd bellen of mailen!

Neem contact op

Melkveebedrijf Commijs