Verse zuivel uit de Hoeksche waard

Bezoek onze koeien Bekijk onze producten

Altijd open voor bezoekers

(H)eerlijke producten

Dierwelzijn staat centraal

Home » Verse zuivel Hoeksche waard

Klein begonnen en uitgegroeid tot een groot melkveebedrijf met verse zuivel en streekproducten op het eiland de Hoeksche Waard, vlak bij Rotterdam. In onze boerderijwinkel zijn diverse verse zuivelproducten verkrijgbaar. Bekijk ons aanbod en geniet van de beste kwaliteitszuivel!

Puur natuur, verse zuivel in de Hoeksche Waard

Melkveebedrijf Commijs is gelegen in Maasdam, dicht bij Rotterdam, in de provincie Zuid-Holland. We maken onze producten van onze eigen verse zuivel. De zuivelproducten verkopen we in onze eigen boerderijwinkel. Echt ambachtelijke roomboter, yoghurt(drink), verschillende soorten vruchtenyoghurt, (karne)melk en diverse smaken pudding. Net als wij, zijn consumenten weer op zoek naar de smaak van vroeger. Puur natuur! Redenen genoeg om een stukje om te rijden voor onze verse zuivel en streekproducten uit de Hoeksche Waard, slechts een half uurtje rijden vanuit Rotterdam.

Neem een kijkje in onze stallen

De deuren van de stallen staan altijd open voor jou. Wil je naast het proeven van onze streekproducten en verse zuivel nabij Rotterdam ook een kijkje nemen bij onze koeien in de Hoeksche Waard? Of ben je benieuwd naar het melken van onze koeien met de melkrobots? Dan ben je van harte welkom op ons melkveebedrijf in Maasdam. Naast de boerderijwinkel kun je lekker zitten op het terras met uitzicht over de groene omgeving. Kinderen kunnen lekker spelen op de speeltoestellen en op de hooiberg. Onze kalfjes staan te popelen om geknuffeld te worden!

Kom langs of neem contact op bij vragen

Wil je de dag afsluiten met een ijsje? Dat kan! Ambachtelijk bereiden wij voor jou een heerlijk vers ijsje. Naast onze verse zuivel bieden wij in de Hoeksche Waard, ten zuiden van Rotterdam, ook heerlijke streekproducten. Neem deel aan een rondleiding over ons melkveebedrijf en kijk je ogen uit! Heb je vragen? Bel dan gerust even naar 06 28248040.

Vraag naar onze producten

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meer weten?

Voor vragen of interesse in onze producten of activiteiten kunt u altijd bellen of mailen!

Neem contact op