Zaalverhuur in Hoeksche Waard

Bezoek onze koeien Bekijk onze producten

Altijd open voor bezoekers

(H)eerlijke producten

Dierwelzijn staat centraal

Home » Zaalverhuur Hoekschewaard

Zaalverhuur krijgt een heel nieuwe betekenis wanneer je kiest voor onze authentieke boerderijsetting bij Melkveebedrijf Commijs in Hoeksche Waard. Of je nu een verjaardagsfeest, jubileum, familiereünie of zelfs een zakelijke bijeenkomst plant, bij ons vind je een ruimte die perfect bij jouw gelegenheid past. De flexibiliteit van onze ruimtes zorgt ervoor dat elk evenement, groot of klein, persoonlijk en speciaal aanvoelt.

Zaalverhuur voor allerlei gelegenheden

Onze zaalverhuur is gevestigd in de prachtige regio Rotterdam, nabij Barendrecht, en biedt een unieke combinatie van een rustieke sfeer met moderne faciliteiten. Naast als vergaderruimte, kunnen onze zalen ook worden gebruikt voor creatieve workshops of intieme diners. Als je op zoek bent naar een inspirerende vergaderlocatie midden in de natuur, dan is dit de plek voor jou. Onze ruimtes zijn voorzien van alle benodigde apparatuur en bieden een adembenemend uitzicht op de omliggende weilanden, waardoor het de perfecte locatie is voor brainstormsessies, teambuildingactiviteiten of zakelijke presentaties.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw evenement

Wist je dat onze locatie niet alleen ideaal is voor zaalverhuur maar ook voor samenwerkingen op het gebied van zuivelproducten? Onze rijke geschiedenis en expertise in de zuivelindustrie maken ons tot een gewilde partner. Als je meer wilt weten over onze producten of geïnteresseerd bent in een samenwerking met ons, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en je evenement of project tot een groot succes te maken, zowel op zakelijk gebied als bij speciale gelegenheden!

Vraag naar onze producten

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meer weten?

Voor vragen of interesse in onze producten of activiteiten kunt u altijd bellen of mailen!

Neem contact op

Melkveebedrijf Commijs