Zuivelboerderij Zuid-Holland

Bezoek onze koeien Bekijk onze producten

Altijd open voor bezoekers

(H)eerlijke producten

Dierwelzijn staat centraal

Home » Zuivelboerderij Zuid-Holland

Kom eens langs bij de zuivelboerderij van de familie Commijs in Maasdam in Zuid-Holland. Hier vind je veel lekkere, eerlijke en unieke zuivelproducten, afkomstig van onze eigen koeien. Met trots produceren wij iedere dag weer verse yoghurt, (karne)melk en zelfs ijs! Als je in Zuid-Holland bent, moet je zeker onze zuivelboerderij eens bezoeken om onze producten te proeven.

Duurzame en diervriendelijke producten van onze zuivelboerderij in Maasdam, Zuid-Holland

Onze stal is gebouwd naar de normen van Maatlat Duurzame Veehouderij. Dierenwelzijn, duurzaamheid en het milieu staan hierbij centraal. De stal heeft brede looppaden en grote ligboxen met zand en doek voor comfortabele plekken. De stal vangt regenwater op en is emissiearm. Dit betekent dat de ammoniakuitstoot wordt gereduceerd. Onze koeien bepalen zelf wanneer zij gemolken worden en lopen overdag veel buiten. Dat zorgt voor smaakvolle melk. Dat proef je terug in al onze producten! Van deze melk maken we Hoeksche Zuivel, dat verkrijgbaar is in onze ijsboerderij en zuivelboerderij in Maasdam, in Zuid-Holland.

Bekijk onze zuivelboerderij eens op een heel andere manier

Naast dat je welkom bent in onze winkel, laten wij je graag ook de rest van ons familiebedrijf zien. Neem een kijkje achter de staldeuren met een van onze rondleidingen. Ook als je een kinderfeestje of een vergadering organiseert, zit je bij ons goed. Ontdek alle mogelijkheden door te bellen naar 078 762 0710

Vraag naar onze producten

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meer weten?

Voor vragen of interesse in onze producten of activiteiten kunt u altijd bellen of mailen!

Neem contact op