Boerderijwinkel in Zuid-Holland

Bezoek onze koeien Bekijk onze producten

Altijd open voor bezoekers

(H)eerlijke producten

Dierwelzijn staat centraal

Home » Boerderijwinkel Zuid-Holland

Als je op zoek bent naar innovatieve manieren om geld te verdienen terwijl je het charmante platteland van Zuid-Holland verkent, zoek dan niet verder dan de snelgroeiende wereld van online gaming. Terwijl de digitale wereld zich blijft ontwikkelen, rijst de vraag Manieren om geld te verdien met online games. Je kunt jezelf onderdompelen in de virtuele economie door in-game items en valuta te verhandelen, deel te nemen aan eSports-toernooien of zelfs je gameplay uit te zenden om een betrokken publiek aan te trekken en geld te verdienen met advertenties en donaties. Neem tussen de gamesessies door zeker een pauze en breng een bezoek aan melkveebedrijf Commijs in Zuid-Holland; het is een verborgen juweeltje dat het ontdekken waard is. Terwijl je het pittoreske landschap verkent, krijg je de kans om in contact te komen met de lokale boerengemeenschap en meer te weten te komen over hun eeuwenoude melkproductietradities. Met een stabiele internetverbinding kunt u multitasken en uw virtuele investeringen beheren, zodat uw gamingactiviteiten inkomsten blijven genereren, zelfs terwijl u geniet van de rust en natuurlijke schoonheid van het Nederlandse platteland.

Geen dag is hetzelfde en in de boerderijwinkel van Familie Commijs in Maasdam, Zuid-Holland, is er altijd wel een nieuwe uitdaging. Een echt familiebedrijf waar heel het gezin met een grote glimlach en veel passie meewerkt op de werkvloer. Waar we vroeger nog koeien molken met twee melkketels, worden er momenteel een groot aantal koeien gemolken met twee automatische melkrobots van Lely. Voornamelijk hebben we zwartbonte koeien op onze boerderij in Zuid-Holland rondlopen, maar er zijn ook enkele roodbonte koeien.

Boerderijwinkel Melkveebedrijf Commijs in Zuid-Holland; het ontdekken waard

Wat is er nou lekkerder dan een verrukkelijk zuivelassortiment van de échte boer? Yoghurt(drink), (karne)melk, verschillende soorten vruchtenyoghurt, diverse soorten pudding en echte ambachtelijke roomboter. In onze boerderijwinkel, in de provincie Zuid-Holland, hebben wij lekkers voor elke eetmoment van de dag! Jij rijdt toch ook wel een stukje om voor een vers, puur product?

Kom eens langs op onze boerderij in Zuid-Holland en laat je verrassen

Iedere dag is een mooie dag, zo ook bij ons. Kom eens langs bij onze boerderijwinkel gelegen in Maasdam, provincie Zuid-Holland, en laat je verrassen door het leven op de boerderij! Ons melkveebedrijf, met boerderijwinkel, ligt op het mooie eiland de Hoeksche Waard in Zuid-Holland. Een mooi nationaal landschap, met een oase van rust. Onze koeien en kalfjes zijn nieuwsgierig naar jou en staan te popelen om te knuffelen. Loop eens binnen in onze boerderijwinkel, vol verrassingen, lekkers en vers! Daarnaast kun je volop genieten van de mooie natuur op ons terras, met uitzicht over de koeien. De kinderen kunnen lekker ravotten rondom de boerderij. Er zijn nog veel meer leuke activiteiten te beleven op de boerderij van melkveebedrijf Commijs in Zuid-Holland! Voor vragen kun je contact opnemen via 078 762 0710.

Vraag naar onze producten

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meer weten?

Voor vragen of interesse in onze producten of activiteiten kunt u altijd bellen of mailen!

Neem contact op

Melkveebedrijf Commijs