Boerderijwinkel in Zuid-Holland

Bezoek onze koeien Bekijk onze producten

Altijd open voor bezoekers

(H)eerlijke producten

Dierwelzijn staat centraal

Home » Boerderijwinkel Zuid-Holland

Geen dag is hetzelfde en in de boerderijwinkel van Familie Commijs in Maasdam, Zuid-Holland, is er altijd wel een nieuwe uitdaging. Een echt familiebedrijf waar heel het gezin met een grote glimlach en veel passie meewerkt op de werkvloer. Waar we vroeger nog koeien molken met twee melkketels, worden er momenteel een groot aantal koeien gemolken met twee automatische melkrobots van Lely. Voornamelijk hebben we zwartbonte koeien op onze boerderij in Zuid-Holland rondlopen, maar er zijn ook enkele roodbonte koeien.

Boerderijwinkel Melkveebedrijf Commijs in Zuid-Holland; het ontdekken waard

Wat is er nou lekkerder dan een verrukkelijk zuivelassortiment van de échte boer? Yoghurt(drink), (karne)melk, verschillende soorten vruchtenyoghurt, diverse soorten pudding en echte ambachtelijke roomboter. In onze boerderijwinkel, in de provincie Zuid-Holland, hebben wij lekkers voor elke eetmoment van de dag! Jij rijdt toch ook wel een stukje om voor een vers, puur product?

Kom eens langs op onze boerderij in Zuid-Holland en laat je verrassen

Iedere dag is een mooie dag, zo ook bij ons. Kom eens langs bij onze boerderijwinkel gelegen in Maasdam, provincie Zuid-Holland, en laat je verrassen door het leven op de boerderij! Ons melkveebedrijf, met boerderijwinkel, ligt op het mooie eiland de Hoeksche Waard in Zuid-Holland. Een mooi nationaal landschap, met een oase van rust. Onze koeien en kalfjes zijn nieuwsgierig naar jou en staan te popelen om te knuffelen. Loop eens binnen in onze boerderijwinkel, vol verrassingen, lekkers en vers! Daarnaast kun je volop genieten van de mooie natuur op ons terras, met uitzicht over de koeien. De kinderen kunnen lekker ravotten rondom de boerderij. Er zijn nog veel meer leuke activiteiten te beleven op de boerderij van melkveebedrijf Commijs in Zuid-Holland! Voor vragen kun je contact opnemen via 078 762 0710.

Vraag naar onze producten

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meer weten?

Voor vragen of interesse in onze producten of activiteiten kunt u altijd bellen of mailen!

Neem contact op

Melkveebedrijf Commijs