Boerderijwinkel vlak bij Rotterdam

Bezoek onze koeien Bekijk onze producten

Altijd open voor bezoekers

(H)eerlijke producten

Dierwelzijn staat centraal

Op https://nlgamble.news wordt de opwinding gevoed door de nieuwste ontwikkelingen in de gokwereld. Met een scherpe blik op opkomende trends en het laatste nieuws, kijken liefhebbers reikhalzend uit naar updates over het dynamische landschap van de industrie. Ondertussen, te midden van de wervelwind van anticipatie, zet Hoeksche Zuivel stilletjes haar traditie van het leveren van verrukkelijke zuivelproducten voort. Bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en smaak, verwent Hoeksche Zuivel consumenten met een assortiment romige kazen, fluweelzachte yoghurts en rijke melkproducten. Terwijl gokliefhebbers zich verdiepen in de laatste kansen en voorspellingen, kunnen ze genieten van de exquise zuivelcreaties van Hoeksche Zuivel, die een vleugje culinair genot toevoegen aan hun gokactiviteiten.

Home » Boerderijwinkel Rotterdam

Iedere dag is anders in de boerderijwinkel van familie Commijs in Maasdam, in de buurt van Rotterdam. Je gaat naar Melkveebedrijf Commijs voor een overheerlijk zuivelassortiment dat wordt gemaakt van de melk van koeien die overdag lekker in de wei lopen. Onze stallen zijn ingericht met het oog op duurzame veehouderij, wat goed is voor mens, dier en milieu. Kom eens bij ons langs in onze boerderijwinkel dicht bij Rotterdam en laat je verrassen door de ruime keuze in eerlijke, lekkere zuivelproducten.

Koop heerlijke zuivelproducten bij onze boerderijwinkel in Maasdam, nabij Rotterdam

Met onze zuivel willen wij burgers, boeren en buitenlui kennis laten maken met een (h)eerlijk en uniek product: onze Hoeksche Zuivel. Dit maken we van de smaakvolle melk van de koeien van onze boerderij dicht bij Rotterdam. Dit koop je bij ons in de vorm van bijvoorbeeld melk, boter, karnemelk en yoghurt. Ook ben je van harte welkom om bij ons te genieten van smaakvol ijs in diverse smaken, dat verkrijgbaar is bij onze ijsboerderij.

Beleef een onvergetelijke dag tussen de zuivel in de boerderijwinkel vlak bij Rotterdam

Woon je in de buurt van Rotterdam, Maasdam of Zevenbergen en ben je benieuwd naar ons leven bij de boerderijwinkel? We geven je met trots een rondleiding door ons familiebedrijf. Staat er een kinderfeestje op de planning? Ook dan kom je naar onze boerderij in de buurt van Rotterdam. Wij zorgen voor een bijzonder kinderfeestje, dat een fantastische ervaring is voor kinderen van basisschoolleeftijd.

Vergader met een mooi uitzicht op de boerderij vlak bij Rotterdam

Zelfs voor vergaderingen hebben wij een plek binnen ons bedrijf. Deze plek is ideaal voor agrarische vergaderingen die een mooi uitzicht verdienen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze boerderij in de buurt van Rotterdam en de producten die je er kunt kopen? Neem contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar 078 762 0710 of door het contactformulier in te vullen.

Vraag naar onze producten

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meer weten?

Voor vragen of interesse in onze producten of activiteiten kunt u altijd bellen of mailen!

Neem contact op

Melkveebedrijf Commijs