Boerderijwinkel Rotterdam

Bezoek onze koeien Bekijk onze producten

Altijd open voor bezoekers

(H)eerlijke producten

Dierwelzijn staat centraal

Home » Boerderijwinkel Rotterdam

Iedere dag is anders in de boerderijwinkel van familie Commijs in Maasdam, in de buurt van Rotterdam en Hoeksche Waard. Je gaat naar Melkveebedrijf Commijs voor een overheerlijk zuivelassortiment dat wordt gemaakt van de melk van koeien die de overdag lekker in de wei lopen. Onze stallen zijn ingericht met het oog op duurzame veehouderij, wat goed is voor mens, dier en milieu. Onze boerderijwinkel is gevestigd in Maasdam, precies tussen Rotterdam en Hoeksche Waard in. Kom eens bij ons langs en laat je verrassen door de ruime keuze in eerlijke, lekkere zuivelproducten.

Koop heerlijke zuivelproducten bij onze boerderijwinkel in Maasdam, nabij Rotterdam

Met onze zuivel willen wij burgers, boeren en buitenlui kennis laten maken met een (h)eerlijk en uniek product: onze Hoeksche Zuivel. Dit maken we van de smaakvolle melk van onze koeien. Dit koop je bij ons in de vorm van bijvoorbeeld melk, boter, karnemelk en yoghurt. Ook ben je van harte welkom om bij ons te genieten van smaakvol ijs in diverse smaken, dat verkrijgbaar is bij onze ijsboerderij.

Beleef een onvergetelijke dag tussen de zuivel in de boerderijwinkel bij Hoeksche Waard

Woon je in de buurt van Rotterdam, Hoeksche Waard of Maasdam en ben je benieuwd naar ons leven bij de boerderijwinkel? We geven je met trots een rondleiding door ons familiebedrijf. Staat er een kinderfeestje op de planning? Ook dan kom je naar onze boerderijwinkel in de buurt van Hoeksche Waard en Rotterdam. Wij zorgen voor een bijzonder kinderfeestje dat een fantastische ervaring is voor kinderen van basisschoolleeftijd.

Vergader met een mooi uitzicht op de boerderij

Zelfs voor vergaderingen hebben wij een plek binnen ons bedrijf. Ideaal voor agrarische vergaderingen die een mooi uitzicht verdienen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar 06 – 28 24 80 40 of door het contactformulier in te vullen.

Vraag naar onze producten

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meer weten?

Voor vragen of interesse in onze producten of activiteiten kunt u altijd bellen of mailen!

Neem contact op