Boerderijwinkel nabij Zevenbergen

Bezoek onze koeien Bekijk onze producten

Altijd open voor bezoekers

(H)eerlijke producten

Dierwelzijn staat centraal

Home » Boerderijwinkel Zevenbergen

Wil je graag verse producten halen bij een boerderijwinkel in de buurt van Zevenbergen? Breng dan eens een bezoek aan Melkveebedrijf Commijs in Maasdam. Onze boerderijwinkel ligt op een klein half uur rijden van Zevenbergen en is dé plek voor smaakvolle, ambachtelijk bereide en verse zuivelproducten. Geniet van (h)eerlijke producten rechtstreeks van de boerderij!

Geniet van de lekkerste zuivelproducten van onze boerderijwinkel nabij Zevenbergen

Al vele liefhebbers van lokale producten uit de regio Zevenbergen hebben kennisgemaakt met onze boerderij en boerderijwinkel. Wij zijn een echt familiebedrijf dat elke dag met veel passie en een grote glimlach de lekkerste zuivelproducten maakt. We hebben zowel zwart- als roodbonte koeien op onze weilanden lopen, die gemolken worden met twee automatische melkrobots van Lely. Met deze verse melk maken we onder meer verse vruchtenyoghurt, pudding, roomboter en boerderij-ijs. Voor iedere zuivelliefhebber is er wat lekkers!

Kom langs en ontdek meer

Onze boerderijwinkel in Zevenbergen, vlak bij Maasdam, is zeker de moeite waard om een blokje om voor te rijden. Je kunt bij ons namelijk niet alleen terecht voor de lekkerste zuivelproducten, maar ook voor een rondleiding op de boerderij, een vergaderruimte op een unieke locatie en een speeltuin. Kom langs en ontdek het zelf! Voor vragen zijn we bereikbaar via 078 762 0710.

Vraag naar onze producten

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meer weten?

Voor vragen of interesse in onze producten of activiteiten kunt u altijd bellen of mailen!

Neem contact op

Melkveebedrijf Commijs