Rauwe melk kopen in Rotterdam

Bezoek onze koeien Bekijk onze producten

Altijd open voor bezoekers

(H)eerlijke producten

Dierwelzijn staat centraal

Home » Rauwe melk kopen Rotterdam

Bij onze kaasboerderij kun je heerlijke kaas kopen, in regio Hoeksche Waard. Ben je op zoek naar de perfecte kaas met een heerlijke smaak én een eerlijk verhaal? Onze kaasboerderij biedt een unieke kans om verse en eerlijke kaas rechtstreeks bij de boer te kopen. Bij Melkveebedrijf Commijs streven we ernaar om jou de beste kwaliteit kaas te bieden, terwijl we transparantie en duurzaamheid hoog in het vaandel dragen.

Op onze kaasboerderij kunt u verse en eerlijke kaas kopen

Op onze kaasboerderij kun je (h)eerlijke kaas kopen die met liefde en toewijding is gemaakt. Onze koeien worden met de grootste zorg verzorgd, en dat proef je terug in onze producten. Wij geloven in de kracht van lokaal geproduceerde zuivel. Daarom kun je bij ons rechtstreeks kopen bij de boer. Zo ben je verzekerd van verse kaas met een authentieke smaak. Onze zuivelboerderij staat open voor bezoekers, dus je kunt zelf zien waar onze koeien grazen en hoe de kaas wordt gemaakt. We hechten veel waarde aan eerlijkheid en transparantie, zodat je met een gerust hart kunt genieten van onze kaas.

Neem contact met ons op voor een samenwerking

Wil je meer informatie over onze producten of ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Melkveebedrijf Commijs? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! We staan altijd open voor vragen, suggesties en nieuwe ideeën. Samen kunnen we de wereld van zuivelproducten nog eerlijker en smaakvoller maken. Of je nu op zoek bent naar de perfecte kaas voor je kaasplankje of wilt weten hoe je onze producten kunt opnemen in je assortiment, als leverancier van zuivelproducten helpen we je graag verder.

Vraag naar onze producten

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meer weten?

Voor vragen of interesse in onze producten of activiteiten kunt u altijd bellen of mailen!

Neem contact op

Melkveebedrijf Commijs