Altijd open voor bezoekers

(H)eerlijke producten

Dierwelzijn staat centraal

Home » De boerderijwinkel

In de boerderijwinkel van familie Commijs vind je een groot aanbod overheerlijke en duurzame zuivelproducten. Onze koeien lopen overdag in de wei en bepalen zelf wanneer zij gemolken worden. De melk gaat naar fabriek Vreugdenhil, om er yoghurt, (karne)melk en zelfs ijs van te maken. Kom eens langs bij onze boerderijwinkel en laat je verrassen door de overheerlijke smaken. We zien je graag verschijnen!

Proef (h)eerlijke Hoeksche zuivel van de boerderijwinkel in Maasdam

We laten je in onze boerderijwinkel graag kennismaken met de verse zuivel van onze eigen koeien, genaamd Hoeksche Zuivel. Deze zuivel maken we van ingrediënten die uit de regio komen en afkomstig zijn van echte boerenbedrijven. Deze (h)eerlijke en unieke producten koop je in onze boerderijwinkel. Heb je trek in iets lekkers en verkoelends? Laat een hoorntje of bakje vullen met ons smaakvolle Hoeksche Zuivel-ijs! Kies uit authentieke smaken, zoals aardbei of chocola of kies voor een verrassende smaakexplosie met Yoghurt Amarena of Boeren Jongens.

Krijg een impressie van ons familiebedrijf

Als gezin zijn wij trots op ons bedrijf, de producten die wij maken en de dieren die wij hebben. Graag nemen wij je mee in onze werkdag en laten we alles zien. Je bent van harte welkom voor een uitgebreide rondleiding. Ook organiseren wij kinderfeestjes en bieden wij de ideale vergaderlocatie voor agrarische meetings. Ben je nieuwsgierig naar onze boerderijwinkel in Maasdam? Kom dan snel eens langs! Voor meer informatie bel je naar 06 – 28 24 80 40 of vul je het contactformulier in.

Vraag naar onze producten

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meer weten?

Voor vragen of interesse in onze producten of activiteiten kunt u altijd bellen of mailen!

Neem contact op