Altijd open voor bezoekers

(H)eerlijke producten

Dierwelzijn staat centraal

Je kinderfeestje vieren op een boerderij in de omgeving van Dordrecht? Dan ben je bij Melkveebedrijf Commijs in Maasdam aan het juiste adres. Een uniek kinderfeestje op een bijzondere locatie in de mooie omgeving van Dordrecht, waar de kinderen heerlijk kunnen uitwaaien in de buitenlucht. De jarige zal tijdens het feestje natuurlijk in het middelpunt staan en er zijn geen andere groepen aanwezig. Kortom, een uniek kinderfeestje op een boerderij in de omgeving van Dordrecht.

Beleef een uniek kinderfeestje in de omgeving van Dordrecht

Een feestelijk en educatief kinderfeestje waar basisschoolkinderen kennis maken met de koeien en kalfjes en alles leren over melk. We gaan op een speelse manier de boerderij over om het leven van een boer te ontdekken. Van zien hoe de melkrobot de koeien melkt tot aan knuffelen met kalfjes. Maar spelen in de hooiberg hoort er natuurlijk ook een beetje bij! Een dag waar de kinderen veel leren, ontdekken, zien en bewonderen.

Benieuwd naar het leven van een echte boer?

De kinderfeestjes hebben een basisprogramma, maar dit programma wordt altijd aangepast aan de leeftijd van te kinderen. Nooit te oud dus voor een kinderfeestje op de boerderij! We streven ernaar om zoveel mogelijk de natuur in te gaan. Is het wat kouder? Dan trekken we een warme trui aan. Regent het? Dan hebben wij genoeg ruimte voor spellen en activiteiten in de stal. Is er niemand jarig maar wil je toch een bezoek brengen aan ons Melkveebedrijf? Dat is zeker mogelijk! Kom met het kinderdagverblijf, (bijzonder) basisonderwijs of een andere groep naar ons om een bijzondere ervaring te beleven. Heb je nog vragen of zijn er eigen wensen en ideeën? Neem dan gerust contact op via 078-6765241 en wij beantwoorden graag al je vragen! Lees van tevoren goed onze feestregels door en bekijk ook eens onze arrangementen. Er is altijd wat te doen en te beleven op de boerderij!

 

Vraag naar onze producten

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meer weten?

Voor vragen of interesse in onze producten of activiteiten kunt u altijd bellen of mailen!

Neem contact op