Streekproducten kopen in Hoeksche Waard

Bezoek onze koeien Bekijk onze producten

Altijd open voor bezoekers

(H)eerlijke producten

Dierwelzijn staat centraal

Home » Streekproducten Hoeksche waard

Op zoek naar echte streekproducten op het eiland Hoeksche Waard? Dan ben je op de boerderij van Melkveebedrijf Commijs aan het goede adres. Onze koeien zorgen voor de verse melk die gebruikt wordt voor onze verschillende soorten zuivel, van yoghurt tot drinkyoghurt met fruit en diverse smaken en soorten pudding. Vers, gezond en vooral erg lekker!

De voordelen van streekproducten in de Hoeksche Waard

Mensen raken steeds meer overtuigd van de voordelen van streekproducten. De consument wil weten waar het product vandaan komt. Dichtbij is vers, transparant en ook nog eens minder belastend voor de omgeving. En laten we eerlijk zijn: streekproducten smaken gewoon heerlijk! Bij Melkveebedrijf Commijs kun je genieten van ambachtelijke producten met familie, vrienden of alleen. Wij hebben de lekkerste streekproducten voor jou klaar staan. Ben je lekker aan het genieten van de mooie natuur en heb je zin in een ijsje? Laat deze unieke kans dan niet aan je voorbijgaan en kom een vers ijsje bij ons halen. Vers van de boerderij en ambachtelijk bereid, dat proef je!

Kom kijken, proeven en genieten bij Melkveebedrijf Commijs

Ben jij op zoek naar streekproducten in de Beijerlandse polder van de Hoeksche Waard? Kom dan eens naar Melkveebedrijf Commijs en geniet op ons terras van het uitzicht over de koeien. De kinderen kunnen spelen op de speeltoestellen en lekker uitwaaien in de buitenlucht. Onze koeien en kalfjes zien je graag! Wij bieden ook de mogelijkheid om kinderfeestjes te vieren of vergaderingen te houden op ons melkveebedrijf. Voor vragen hierover neem je contact op via 078 762 0710. De verse streekproducten in de Hoeksche Waard staan voor je klaar.

Vraag naar onze producten

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meer weten?

Voor vragen of interesse in onze producten of activiteiten kunt u altijd bellen of mailen!

Neem contact op

Melkveebedrijf Commijs