Vergaderlocatie nabij Dordrecht

Bezoek onze koeien Bekijk onze producten

Altijd open voor bezoekers

(H)eerlijke producten

Dierwelzijn staat centraal

Home » Vergaderlocatie Dordrecht

Organiseer een vergadering op de boerderij van Melkveebedrijf Commijs: een unieke vergaderlocatie in Maasdam, vlak bij Dordrecht. Het is een bijzondere ervaring om te vergaderen in een landelijke omgeving, met uitzicht op de koeien. Wij bieden een sfeervolle vergaderruimte op een mooie locatie waar plaats is voor 30 tot 40 personen.

Een bijzondere vergaderlocatie bij de boer in de omgeving van Dordrecht

Op onze boerderij, met een prachtige ligging op het platteland in de omgeving van Dordrecht, ervaar je veel rust en ruimte – daarom is dit de perfecte vergaderlocatie voor jou en je vergaderpartners. Je zult merken dat je veel inspiratie krijgt van de omgeving. Dat komt goed van pas tijdens een brainstormsessie waar je het maximale uit wilt halen! De vergaderruimte is niet alleen geschikt voor vergaderingen, maar ook voor bijeenkomsten, trainingen, studiedagen of workshops voor groepen. Je kunt gebruikmaken van allerlei faciliteiten, zoals een beamer, flipboard en wifi. Indien gewenst verzorgen wij bovendien het ontbijt of de lunch. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Kies voor een unieke vergadering tussen de koeien

Wil je even weg uit de drukte en de stadse hectiek van Dordrecht en zoek je daarom een rustige, natuurrijke vergaderlocatie in de buurt? Kom langs bij Melkveebedrijf Commijs in Maasdam, Zuid-Holland. Geniet tijdens de vergadering van veel groen en een prachtig uitzicht op de koeien in de stal. Een nieuwe omgeving doet wonderen voor je team! De vergaderlocatie is met de auto ongeveer twintig minuten rijden vanaf Dordrecht. Wil je samen met het team vergaderen op een boerderij? Bekijk de sfeerimpressie en informeer naar onze flexibele mogelijkheden via 078 762 0710. Het ‘gezonde boerenverstand’ zal na deze dag weer helemaal fris zijn!

Vraag naar onze producten

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meer weten?

Voor vragen of interesse in onze producten of activiteiten kunt u altijd bellen of mailen!

Neem contact op

Melkveebedrijf Commijs