Vergaderlocatie Dordrecht

Bezoek onze koeien Bekijk onze producten

Altijd open voor bezoekers

(H)eerlijke producten

Dierwelzijn staat centraal

Home » Vergaderlocatie Dordrecht

Ervaar een professionele vergadering op een unieke vergaderlocatie, gelegen vlakbij Dordrecht. Het is een bijzondere ervaring om te vergaderen op een boerderij met uitzicht op de koeien in een landelijke omgeving. Melkveebedrijf Commijs biedt een sfeervolle vergaderruimte op een mooie locatie waar plaats is voor 30 tot 40 personen.

Vergaderlocatie bij de boer in de omgeving van Dordrecht

Met een prachtige ligging op het platteland, zal je op de boerderij rust en ruimte ervaren. Dit brengt tevens veel inspiratie mee voor een brainstormsessie waar het maximale uitgehaald moet worden. Naast dat de locatie uitstekend geschikt is om te vergaderen, is de ruimte ook bruikbaar voor bijeenkomsten, trainingen, studiedagen of workshops voor groepen. De ruimte beschikt over alle faciliteiten, zoals een beamer en flipboard, en is er wifi aanwezig. Wij verzorgen daarnaast het ontbijt of de lunch. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Ervaar een bijzondere vergadering tussen de koeien

Even weg uit de drukte en de stadse hectiek? Dan ben je bij Melkveebedrijf Commijs aan het perfecte adres. Ervaar een vergaderlocatie in de omgeving van Dordrecht met veel groen en prachtig uitzicht op de koeien in de stal. Tussen het vergaderen door bieden wij een rondleiding aan om even frisse neus te halen, zodat je daarna weer met veel energie verder kan focussen. Een nieuwe omgeving doet wonderen voor je team! De vergaderlocatie in Maasdam is met de auto ongeveer twintig minuten rijden van Dordrecht. Samen met het team vergaderen op een boerderij? Bekijk de sfeerimpressie en informeer naar onze flexibele mogelijkheden via 078-6765241. Het ‘gezond boeren verstand’ zal na deze dag weer helemaal fris zijn!

Vraag naar onze producten

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Meer weten?

Voor vragen of interesse in onze producten of activiteiten kunt u altijd bellen of mailen!

Neem contact op